sista tentan skriven!

Så var det klart! Alla tentor är skrivna! Jag ska fortfarande skriva och lämna in ett arbete i februari, men det gör jag på annan ort!

Städningen och packningen är så gott som färdig, och imorgon kl 10 flyger jag. Helgen kommer bli intensiv. Från Bryssel till Halmstad (till snabbvisit i GBG) till Paris. På fyra dagar. Jag ser fram emot varje delstop och börjar bli så smått nervös inför slutdestination Paris!


Jag har funderat lite de senaste dagarna på vad jag kommer sakna från den här terminen i Bryssel. Har i princip bara kommit på tre saker:
-De fina vännerna jag träffat här
-Den nästan ständiga doften av belgiska våfflor!
-Den härliga känslan man får när man går igenom EU kvarteren

Bryssel är en bra stad, men i kombination med hysteriska Erasmus-studenter och tuffa studier i omotiverande miljö.... blev det sådär.

Det ska bli så skönt att lägga böckerna åt sidan för ett tag, skaffa mig arbetslivserfarenhet på kontorstider, ha bättre studentekonomi, och njuta av en av världens finaste städer.
Det har varit en kämpig termin, jag har lärt mig mycket, på många plan. Ångrar definitivt inte att jag åkte, men i princip har ingenting riktigt blivit som jag förväntade mig. Men jag åker härifrån en smula klokare och med om möjligt ännu större uppskattning för vad jag har där hemma. Kärlek, stöd, organisering och bekvämligheter.

Mitt belgiska sim-kort har jag gett till Johanna, så hör av er till mitt svenska vanliga nummer om ni vill. Återkommer snart med franska numret.

Föresten har ni väl inte missat att det är EM i konståkning? Som kan ses live på SVT-play. Fina grejer det.

Nu ska jag sova så gott så gott =)
God natt!


Kommentarer
Postat av: Jennifer

Härligt Josefine! Bra jobbat! Du är bäst. (Börjar känna mig lite orolig för mina kurser nu, haha!)

Njut ordentligt av Sverige nu så ses vi snart! Hälsa Halmstad från mig.

bisous!

2010-01-21 @ 06:51:43
URL: http://jsomijennifer.blogg.se/
Postat av: Mattsson

Lycka till på din första dag på praktiken imorgon! Ska bli roligt att höra hur det verkar =) Kram!

2010-01-24 @ 22:39:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0