lite ljus i tentaplugg-slitet...

... fick jag bokstavligt talat igår när jag äntligen, efter 4½ månad i lägenheten i Bryssel, och med fem dagar kvar, fick taklampor i mina två rum! Gör en stor skillnad ska jag säga! Synd att jag inte kan njuta av det så länge bara!

Idag har jag suttit med Therese och pluggat på ett café intill parlamentet. Cafét var till en början fullt med barnfamiljer och vi var lite oroliga att det inte skulle gå att läsa, men konstaterade snart att de söta barnen bara var trevligt störande istället för alla pratande studenter  som finns i vårt "tysta" bibliotek.

Cafét hade ett lite roligt system för att beställa. Man får en lista i sitt eget namn, med allt vad cafét har att erbjuda på, sen kryssar man för i listan vad man vill beställa, lämnar den till kassan och sen kommer personalen ut med beställningen. Sen har man denna lista hela tiden man är där, så kan man beställa mer från den, och när man sedan ska gå får man betala för allt man kryssat i på listan. Käckt tycker jag!

Imorgon har jag franskatenta, det borde nog gå ok tycker jag, ska bara trycka in lite fler verb i huvudet och sen är jag redo.

Tack för alla stöttande samtal och meddelanden! Jag klarar de sista dagarna med er hjälp!



Kommentarer
Postat av: Jennifer

Yes, you can do it! Lycka till med det sista nu! :) bisous

2010-01-18 @ 23:10:31
URL: http://jsomijennifer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0