fullt ös...

... är det här nere i ljusets/kärlekens/baguetternas stad.
Och arbetuppgifterna börjar redan hopa sig på praktiken, men jag gillar det. Hanterar det på ett annat sätt än när det hopar sig med skoluppgifter. Då blir det mest prestationsångest och trötthet, men nu blir jag mest peppad! Hoppas det kommer fortsätta så i resten av mitt yrkesverksamma liv =)

Idag har jag fått lära mig ett nytt datasystem, där jag sitter och uppdaterar adressuppgifter till återförsäljarna, typisk praktikgöra egentligen, men det har varit roligt då jag hittat och poängterat saker som fattats/stått fel och som det var tacksamt att jag hittade!
Och så har fixandet fortsatt inför en kurs i det nya datasystemet som jag ska gå, och lösenord och acces-uppgifter trillat in för mitt tillfälliga uppdrag som WebInformationManager. Så ska praktikantuppgifterna och event-medhjälpandet hinnas med också, nästa vecka är det teskörning av lastbilar och möte för 120 pers ute på en testbana i närheten av Versaille, där jag ska närvara och hjälpa till, och så är det förberedandet inför mässan i Lyon, puh! =)

Här har ni två kort från lägenheten, det första är på vardagsrummet, det andra på mitt sovrum. Vi har heltäckningsmattor, vilket kan tyckas fult, men för mina iskalla fötter passar det alldeles utmärkt att tassa runt på =)



Första tentaresultatet har kommit från Bryssel, vilket bestod av en klarad franskatenta, skönt.

Nu blir det kvällsdusch!
Bonne soirée mes amies!


Kommentarer
Postat av: Jennifer

Åh vad kul det låter! Jag vill också! :) Och vad fin lägenheten ser ut! Förstår att du trivs. När kan jag komma och hälsa på? :) BISOUS!

2010-01-29 @ 08:23:35
URL: http://jsomijennifer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0