ma vie parisienne

...est formidable!

1½ vecka sedan jag skrev, sorry, men jag har jobbat som en tok, och socialiserat på lediga stunder =)

Sedan jag skrev sist har det varit fullt upp, det händer mycket nytt på jobbet, framför allt genom genom min WIM-roll där jag sköter alla inter/intra nät sidor. Suttit i NetMeetings med kollegor från hela Europa och folk drar i mig från alla möjliga håll för att jag ska sättas in i arbetet för just deras ansvarsområde. Det är otroligt givande och roligt!

I helgen kom Jennifer och nya bekantskapen Coralie till mig och hälsade på. Vi spenderade helgen med att strosa i stan, äta gott och så blev det ett besök på gamla arbetsplatsen Disneyland. Det blev många skratt och livskvalité rakt igenom! Jennifer stannade tills igår och det var jättekul att få såpass mycket tid tillsammans!




Under denna veckan har det på jobbet varit mycket fokus på nästa veckas transportmässa i Lyon. På måndag åker jag ner till Lyon och jobbar på mässan till på fredag kväll. Sen kommer nästa höjdpunkt: fredag till söndag kommer jag tillbringa i Chamonix med älskade syster. Louise har t.om fixat skidutrustning och liftkort till mig... och jag som inte kan åka skidor :P håll tummarna för att jag inte bryter några ben! (peppar peppar).

I stora drag, livet leker! Fattas bara Gustav så hade allt varit perfekt!



Kommentarer
Postat av: Jenny

Men! Då FÖRVÄNTAR jag mig att få se lite piruetter och smäktande skid-dans med otroligt dramatisk inlevelse! ANNARS RINGER JAG POLISEN!



Tack för hjälpen förut förresten! Ska försöka korta lite, korta är svååååhåååårt! Förlåt om jag försvann abrubt, men jag är lite splittrad för tillfället. Jag kanske anropar dig på Skypen en kväll när jag behöver gråta ut hos någon... ;)

KRAM!

2010-02-25 @ 22:47:34
URL: http://wappadou.blogspot.com
Postat av: Jennifer

Åh, jag tycker också det var jättekul!! Så glad att det verkligen blev av. Och snart kommer jag till Paris igen för nu har Halmstadgänget precis bokat! 19-22 mars. Skriv upp det i almanackan! Så kan vi ses och fika lite eller så! :) puss!

2010-02-26 @ 00:27:29
URL: http://jsomijennifer.blogg.se/
Postat av: Mattsson

Hejsan!!



Nu ar jag och linus i paris och har f;rs;kt fa tag pa ditt nummer men inte lyckats. Vi ar har till 19.15 ikvall da flyget gar. det vi skulle akt med ar installt... Ring om det skulle ga att du kommer hit eller nagot, 0739-957841.

Puss hej

2010-02-26 @ 11:19:23
Postat av: Disney Gustav

Ahhhh... Lyon min gamla stad! =D

2010-03-07 @ 18:32:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0