Sitter på Kastrup...

...och väntar på mitt flyg tillbaka till Bryssel. Boardar om lite mindre än en timme så jag fördriver nu tiden med ett styck internet-tid-köp för 40 kr.



Idag följde jag med Gustav till Växjö där han skulle på kurs. Under tiden han var på kursen passade jag på att överraska lite vänner kvar på Campus med ett besök. Det kändes som det var igår jag var där och det var riktigt mysigt. Men när jag satte mig på tåget mot flygplatsen på eftermiddagen kändes det ändå kul med den variation och miljöombyte jag får i Bryssel jämfört med Växjö. Dock hade jag gärna tagit med mig bibblan och den sköna stämningen från Växjöcampus ner till Brysselcampus!

Niclas lyckades också stressa upp mig rejält över c-uppsatsen som är i allra högsta grad verklighet för dem just nu men inte kommer plåga mig förän om ett år. Måste slå ifrån mig den tanken för jag kan ju inte gå och älta uppsatsoro i mitt huvud i ett år :S Mina statsvetarvänner i Växjö är alla väldigt duktiga och skärpta så jag är övertygad om att det kommer bli riktigt bra uppsatser. Kämpa på där borta!

Är väldigt väldigt nöjd med min vistelse hemma även om jag alltid såklart vill ha mer tid med alla nära. Men med 6 besökta städer på 5 dagar känner jag att jag har hunnit med väldigt mycket! Gustav den stackarn har fått vänja sig vid en storgråtande Josefine en gång i månaden när vi säger hejdå, men sån är jag och det får det vara värt :P

Nu väntar några intensiva dagars pluggande och sen på fredag kommer Mattsson på besök! Det ser jag fram emot!!
Godnatt alla fina vänner som sjänker mig en tanke genom att gå in här och läsa. Ni är så viktiga för mig!

Kramar


Kommentarer
Postat av: Emma

Jag tänker på dig o e lite sådär lagom avis att du e i Bryssel o umgås med EUpamparna. Tänk när det är du o jag! :)

2009-11-03 @ 22:08:26
Postat av: Niclas

Tack för ditt stöd Josse. Ha nu inte uppsatsångest ett år, det känns väldigt onödigt. Ta hand om dig i Bryssel nu!

2009-11-03 @ 22:30:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0