1 dag kvar...

... och fjärilarna har infunnit sig i magen.

Packningen är nu nästan färdig, kämpar för tillfället med 4 kg övervikt, vad kan jag ta bort och vad måste jag ha kvar, funderar på att ta ut lite gamla kläder, så har jag anledning att köpa nya ;) Csn pengarna har ju trots allt kommit in på kontot nu. För utlandsstudier i Belgien får man från csn lika stort studiebidrag som för i Sverige, men lånet är 2000 kr större i månaden. Ska bli intressant att se om det verkligen är såpass mycket dyrare att leva där nere! Väntar även på att Erasmus-stipendiets pengar ska trilla in, de pengarna ska gå till resor hem till min älskade sambo =)

Jag har nu sagt hej då till alla, utom Gustav, kommer bli så fruktansvärt svårt. Kan knappt tänka på det, tröstäter min nya upptäckt: choklad-fudge kaka, det hjälper tyvärr inte, men det är gott iallfall! (till alla chocolate-lovers: prova receptet! den är väldigt väldigt god!) Kommer även sakna den här lilla krabaten, trots att han biter mig i fötterna och väcker mig på nätterna.



Det är svårt det här. Att resa ska bli roligt, men att lämna blir jobbigt.

8.30 imorgon går tåget till Kastrup. Nästa uppdatering väntas i morgon kväll, under förutsättning att jag har tillgång till internet. Ni når mig på min vanliga svenska mobil.


Wish me good luck! 
  


Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej Josefine!

Nu börjar äventyret, det kommer bli toppen! J'en suis sûre. Fin blogg har du med, din header ger ett riktigt proffsigt intryck ;)



Ta hand om dig chérie!

Vi hörs

Kram Johanna

2009-09-01 @ 23:25:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0